naar boven  

Sam voelt zich zichtbaar bevrijd en heeft zijn schaterlach terug

03-01-2022

Hallo Patrick en Dennis,

Allereerst een heel goed 2022 voor jullie gewenst!

Graag willen we jullie nog even persoonlijk bedanken. Het gaat heel goed met het spreken van Sam. Dat hoorden/zagen jullie al via Ingrid. Leuk dat jullie er nog dezelfde dag op reageerden! Sam straalde helemaal 😊

Na vele jaren stotteren en vergeefse pogingen er vanaf te komen, spreekt Sam na de cursus bij jullie nu vloeiend. Fase 5 is bij hem vrij snel overgegaan in een automatisme. Daarnaast heeft de cursus hem opgeleverd dat hij weer in zijn kracht staat, in balans is en dat hij beter tot ontspanning kan komen (de ademoefeningen doet hij nog elke dag). Hij voelt zich zichtbaar bevrijd en heeft zijn schaterlach terug. Een prachtig cadeau voor Sam, en ook voor ons als ouders!

@ Patrick: Veel dank voor de aansprekende en inspirerende wijze van lesgeven. Dit heeft Sam erg geholpen om de pittige cursus vol te houden en gemotiveerd te blijven. Heel mooi en indrukwekkend hoe jij je persoonlijke levensverhaal door de cursus hebt gevlochten. 

@ Dennis: Veel dank voor het informatieve intakegesprek dat we destijds online met je hadden. Het heeft ons ervan overtuigd dat we bij jullie aan het juiste adres waren. Ook dank voor je positieve en opbouwende feedback op de weekberichten. Dit heeft Sam geholpen om door te zetten.

Wellicht spreken of zien we elkaar nog eens.

Mvg- de ouders van Sam