naar boven  

k heb me echt sinds jaren niet zo goed gevoeld als nu!

09-03-2021

Hey Patrick!

Geen vraag, maar ik wil je toch ff wat zeggen.. Ik ben onderweg naar het verre oosten, en dan heb je zo’n 2 uur de tijd om na te denken. Ik nam de hele week nog eens door en kwam tot het volgende:

Wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen. Ik heb me echt sinds jaren niet zo goed gevoeld als nu. Wat ik schreef in het evaluatie formulier gisteren is dan ook een beknopte versie, want gaf me 5 van die dingen en ik schreef ze ook vol. Maar ik meende wel elk woord.

Die methode veranderde mijn manier van spreken, maar jij veranderde mijn manier van denken. En ik zei het al, maar als je dat bij mij bereikt dan ben je een hele goeie. Niet alleen omdat ik als Tukker nogal eigenwijs ben en zelf wel denk te weten wat goed voor me is, maar vooral wat je op emotioneel vlak bij me veranderd hebt. Door situaties eens vanuit een andere hoek te bekijken bereik je zo veel meer en ga je een stuk beter nadenken over mogelijkheden.

En RUST. Je magische woord is voor mij nog wel het meest belangrijke geweest, wat is dat een fijn gevoel zeg! Ik had niet in de gaten dat ik dat zo erg nodig had. Ik wil je dan ook echt enorm bedanken dat je jezelf bent gebleven tijdens de lessen, hiermee heb je meer veranderd dan alleen mijn spraakprobleem. Daarvoor zou ik zelfs met je naar een wedstrijd van Ajax gaan en een speciaalbiertje drinken in de stad.

Lieve Patrick, ik wens je een hele fijne verjaardag toe met je gezin en ik hoop dat je met net zo’n fijn gevoel het weekend in gaat als ik.

Lotte