naar boven  

Privé stottertherapie ook op locatie

08-01-2021

De Corona crisis biedt persoonlijke uitdagingen voor ieder. Het Del Ferro Instituut heeft vele aanvragen ontvangen met persoonlijke wensen. Zo zijn er online cursussen zowel binnen als buiten Nederland aangeboden.
Daarnaast is er een enorme toename in de aanvraag naar privé cursussen. In de privé training wordt er 1 op 1 gewerkt aan de persoonlijke wensen en doelen van een individu. Ook wordt het contact met anderen hierdoor tot een minimum beperkt.

De groepstrainingen hebben het grote voordeel dat je rondom de lessen met medecursisten kunt oefenen. Dit valt voor een privé student makkelijk op te lossen door afspraken te maken met vrienden, familie en zelf uitdagingen en spreeksituaties aan te gaan. In de privélessen wordt de spreektechniek ook meer geoefend doordat je de docent niet hoeft te delen met andere studenten.

Ook tijdens deze wereldwijde pandemie streeft het Del Ferro Instituut ernaar om aan de wensen en de behoeftes van stotterende mensen te voldoen. Daardoor kunnen ook cursussen op locatie worden gegeven, in overleg met het team.

We horen graag hoe wij iemand het beste kunnen helpen en staan ervoor open mee te denken in goeie oplossingen.