naar boven  

Del Ferro steunt begeleidt haar cursisten van begin tot eind

18-12-2020

Door de goede resultaten en de recente aandacht op (inter)nationale televisie en radio zijn er veel geïnteresseerde mensen (digitaal) bij Del Ferro langs geweest voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek. In dit gesprek leggen wij meer uit over de Del Ferro methode en de verschillende cursussen die wij aanbieden om vloeiend te leren spreken. Hierin is er ook alle ruimte om vragen te stellen en om de persoonlijke situatie van elk individu afzonderlijk te bespreken.
Samen bespreken wij hoe wij ieder die stottert het best kunnen helpen om hier vanaf te komen.

Del Ferro hecht veel waarde om mensen goed te informeren zodat zij weten wat zij kunnen verwachten. Een goede voorbereiding zorgt voor inzet, toewijding en motivatie. Deze persoonlijke aandacht is ook de aanpak van onze docente, tijdens en na de cursus. In het nazorgtraject blijven de docenten in nauw contact met hun cursisten door middel van weekberichten en terugkom dagen op het instituut.

Vanaf de oriëntatie tot en met het succesvol afronden van het proces staat het Del Ferro Instituut haar cursisten bij.