naar boven  

Persoonlijke ademtraining

30-09-2020

Ieder mens is uniek, heeft zijn of haar kwaliteiten en problemen. Bij The Breathing Academy werken wij 1 op 1 met mensen en hun adem-gerelateerde problemen. Personen kunnen dezelfde klachten ondervinden van niet functioneel ademen. Maar niet iedereen gaat hier hetzelfde mee om of ervaart dezelfde consequenties.

Hoewel de unieke middenrif-ademhalingstechniek van de Del Ferro Methode het belangrijkste onderdeel van de training is, word er ook gewerkt aan je mentale gesteldheid zodat je zelfvertrouwen wordt versterkt en je sterker in je schoenen komt te staan.

Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld aan de hand van de klachten en de gevolgen hiervan.

Zo kan er wekelijks geëvalueerd worden naar de voortgang en kunnen nieuwe doelen worden opgesteld in een tempo om het resultaat te maximaliseren. Een goede samenwerking tussen onze trainers en cursisten is een wezenlijk onderdeel van de resultaten die wij behalen in al onze trainingen waar gebruik wordt gemaakt van de Del Ferro Methode.