naar boven  

RTL4 This Time Next Year met Wendy van Dijk.

21-09-2020

Vorig jaar mei begon het avontuur. Pjotr gaf zich op voor This time next year. Een groot nieuw tv programma met Wendy van Dijk. Er waren vele duizenden aanmeldingen en slechts enkele plaatsen beschikbaar. Pjotr’s aanmelding sprong eruit, en hij werd uitgekozen uit 20.000 inzendingen! Een jaar lang zou hij worden gevolgd in zijn strijd tegen het stotteren. Op 24 juli 2017 begon Pjotr… 

Gemotiveerd vol met verwachtingen en de nodige spanning, startte hij met de 10-daagse stottertherapie bij Del Ferro. Tijdens de cursus moest Pjotr een video dagboek bijhouden en RTL4 kwam ook opnames maken op het instituut. We zouden Wendy van Dijk en de duizenden kijkers echt laten zien dat stotteren overwonnen kan worden en dat je er niet meer hoeft te leren leven! Dat, maar vooral dat Pjotr zijn eindexamen op een vloeiende wijze zou doorkomen, was de grootste motivatie. Op 13-09 om 20.30 RTL4 bij This Time Next Year kan je zien of dat gelukt is.

Ingrid Del Ferro