naar boven  

Joe Bide, Brayden Harrington en stotteren overwinnen

03-09-2020

Joe Biden, presidentskandidaat in de Verenigde Staten van Amerika, is momenteel wel de meest bekende persoon met een stotter.
Onlangs kwam Joe Biden in het nieuws omdat hij een 13-jarige jongen, Brayden Harrington, had toegesproken over het stotteren. Brayden stottert ook en Joe Biden vertelde hem dat zij lid waren van dezelfde club en gaf hem tips en handigheden mee om minder te stotteren.

Maanden later gaf Brayden een speech voor miljoenen Amerikanen over wat Joe Biden voor hem heeft betekend. Daarvoor kreeg hij, terecht, ontzettend veel lof van uit alle hoeken van de samenleving.
Uitdagingen aangaan en daar een persoonlijk succes van maken laat het zelfvertrouwen stijgen en worden spreekangsten minder.

Stel je nou voor dat er een spreektechniek bestaat waarbij je helemaal niet meer stottert, ongeacht de situatie of uitdaging. Als je keer op keer vloeiend spreekt gaat je middenrif, de spier verantwoordelijk voor het stotteren, eraan wennen vloeiend te bewegen. Daarnaast, laat succes het zelfvertrouwen groeien en onzekerheden dalen totdat alle spreekangsten verdwenen zijn.

Joe Biden spreekt voor miljoenen mensen en heeft handigheden geleerd om met zijn stotteren om te gaan. Bij Del Ferro hebben wij duizenden mensen geholpen het stotteren helemaal te overwinnen!