naar boven  

Meditatie training

22-07-2020

Naast de stottertherapie biedt het Del Ferro instituut, samen met The Breathing Academy, meer cursussen aan om mensen te helpen. Zij zijn er ademtrainingen om een efficiënte ademtechniek te ontwikkelen. Deze trainingen zijn onder andere geschikt om hyperventilatie tegen te gaan, slaapproblemen op te lossen, burn-outs te verhelpen en sportprestaties te verbeteren.

Iedere maandag avond vindt er ook een meditatie en mindfulness training plaats, geleid door psychotherapeute Eva Wolf die bij het instituut verbonden is. Gedurende een goed opgebouwde twee uur durende sessie zijn er verschillende oefeningen om lichaam en geest te ontspannen. 

In de drukke samenleving is het heerlijk om even af te sluiten, niet met werk, gezin of de telefoon bezig te zijn maar puur met jezelf. Het is een avond van thuiskomen bij jezelf. 

Net als met andere dingen in het leven baart oefening kunst. Na het volgen van een aantal sessies kan je de opgedane technieken ook tijdens andere momenten oppakken en de ontspanning in jezelf creëren. 

Voor meer informatie over deze training kan je een kijkje nemen op de website van Eva Wolf of contact opnemen met het Del Ferro instituut.

https://evawolf.nl/meditatie-avond/