naar boven  

Update Corona virus

28-04-2020

Laatst bijgewerkt: 28 april 2020

Het Del Ferro Instituut volgt uiteraard de richtlijnen van de GGD en het RIVM. Wij mogen onze werkzaamheden nog voortzetten, rekening houdend met de nodige voorzorgsmaatregelen. Door constante veranderingen in deze situatie willen we je via deze weg informeren dat voor nu de cursussen doorgaan. Wij zullen ervoor zorgen dat het aantal mensen in een ruimte tot het minimum wordt beperkt en tussen ieder individu een minimale afstand van 1,5 meter wordt gehanteerd.

De nazorgdagen zullen zowel online als op het instituut worden verricht. Stuur ons aub een bericht om een afspraak in te plannen.

Ook willen we je graag vragen wanneer je je niet lekker voelt of ziekt bent, thuis te blijven.

We hebben de nodige maatregelen genomen om fysiek contact te beperken tot een minimum, waarbij we wel de zorg willen verlenen die onze cliënten vragen en verdienen.  Daarnaast zullen wij in kleine(re) groepen lesgeven en houden zowel de docenten als de cursisten onderling een gepaste afstand van elkaar. De lesruimte en overige faciliteiten binnen het instituut worden geregeld gedesinfecteerd en zorgen wij voor een goede ventilatie. 

Mocht je toch liever alleen les willen hebben, kan dat ook. Op onderstaande link is hier meer informatie over te vinden.
https://www.delferro.nl/cursussen/privetraining
 

De privé cursus wordt volledig vergoed door diverse zorgverzekeraars. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze nieuwe online cursus.

We blijven verder het RIVM volgen, zij zijn voor ons belangrijk in deze roerige tijd. Onze cliënten en medewerkers zijn onze zorg. We vertrouwen op elkaar en op onze keuzes. Helpen elkaar en vormen zelfs zonder hugs en handshakes een team. We zijn krachtig en gaan deze uitdaging met iedereen aan.

We hopen je op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben en we zullen je op de hoogte houden bij verandering.