naar boven  

Online cursus

18-03-2020

De wereld blijft zich ontwikkelen met de nieuwste technologieën en Del Ferro gaat uiteraard hierin mee door het introduceren van de nieuwe online cursus. Wij kunnen op deze manier wereldwijd nog meer mensen helpen om van het stotteren af te komen. Onze online cursus is dan ook zeer geschikt voor hen die niet in staat zijn om naar ons instituut te komen.

Ongeveer 1% van de wereldbevolking spreekt niet altijd vloeiend. Stotteren maakt geen onderscheid in taal of geboorteplaats, noch doet de Del Ferro methode dat. Er zijn mensen die niet in staat zijn om een cursus in Amsterdam bij te wonen of dicht bij een buitenlandse locatie wonen waar wij een cursus verzorgen.

Toch heeft iedereen het recht om de keuze te hebben om te willen leren leven met het stotteren of hiervan af te komen. De Del Ferro spreektechniek is een doe-het-zelf methode en voor ieder die gemotiveerd is toe te passen tijdens de lessen en daarbuiten. Al vanaf de eerste cursusdag leer je om vloeiend en zelfverzekerd te spreken.

Tijdens de live online interactieve sessies leggen onze docenten de Del Ferro methode uit en gebruiken zij hun eigen ervaringen hierin. Het merendeel van hen hebben zelf het stotteren overwonnen met behulp van de Del Ferro methode. Zij weten hoe het is om te stotteren, het Del Ferro traject mee te maken en om automatisch vloeiend te spreken. 

Door de persoonlijke en open interactie met je docent krijg je tijdens de lessen de volle aandacht en kunnen onderwerpen worden aangepast op basis van jouw input en voortgang. Jouw docent begeleidt jou in het proces naar een stottervrij leven.

Tijdens de lessen zal je oefenen met alle mogelijke spreeksituaties, zoals vloeiend een gesprek voeren, het succesvol aangaan van een sollicitatiegesprek, hardop voorlezen, telefoneren en inspirerend presenteren. Tegelijkertijd krijg je mentale coaching om je zelfbeeld te vergroten en spreekangst te overwinnen. Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost en je kunt eindelijk weer alles zeggen wat je wil zeggen, hoe je het wil zeggen en wanneer je het wil zeggen!