naar boven  

Mijn kind stottert, wat nu?

17-03-2020

Kinderen maken vele ontwikkelingsstadia door die verstoord kunnen worden door stotteren. We merken vaak bij onze jonge cursisten dat vooral school een grote uitdaging is wanneer het kind niet vloeiend kan spreken. Vaak heeft logopedie niet het gewenste succes opgeleverd, aangezien zij hier vaak te horen krijgen dat zij moeten leren omgaan met het stotteren. Wij zien dat kinderen hierdoor het vertrouwen verliezen dat stotteren echt over kan gaan.

Bij Del Ferro zijn we al meer dan 35 jaar succesvol op het gebied van vloeiend spreken. De Del Ferro-methode is niet alleen een pure spreektechniek, maar een compleet allround pakket. Wij leren de kids uiteraard de Del Ferro-techniek en werken intensief met de kinderen hoe ze kunnen leren zich te ontspannen, ze krijgen een ’wapen’ tegen de spreekangst en bouwen zo binnen een zeer korte tijd hun  zelfvertrouwen weer op. Kom een keer langs met je kind voor een gratis informatiegesprek en overtuig jezelf dat ook jouw kind helemaal van het stotteren kan afkomen!