naar boven  

Wordt stottertherapie vergoed door de zorgverzekeraars?

05-03-2020

De zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de Del Ferro Methode vanuit de aanvullende verzekering, aangezien deze methode kostenbesparend werkt. Zeker wanneer je het afzet tegen jarenlange resultaatloze logopedie behandelingen. Het is zo dat bijna alle zorgverekeraars (een deel) van de therapie betalen. Echter, zijn er ook een aantal zorgverzekeraars die de kosten van de cursus volledig vergoeden. Zo betaalt Nationale Nederlanden vanuit de eerste aanvullende verzekering de therapie volledig!  Dus voor de laagste premie!

In december of wanneer je 18 wordt kan je overstappen van zorgverzekeraar. Om moeiteloos over te stappen, klik op overstappen Nationale Nederlanden Zorgverzekering. Zij zorgen voor het opzeggen van je huidige zorgverzekering en je kunt de therapie kosten direct declareren wanneer je bent overgestapt!