naar boven  

Stottertherapie in Amsterdam

05-03-2020

De stotterherapie volgens de Del Ferro Methode wordt al sinds 1978 succesvol gegeven in ons instituut in Amsterdam.

 

Op een prachtige locatie aan de meest prestigieuze groene laan die Amsterdam bezit zijn wij al meer dan 30 jaar gevestigd.

De Apollolaan in Amsterdam Zuid kent een super centrale ligging en is daarom de uitgelezen locatie om de cursus tegen stotteren te volgen. Je kunt er heerlijk wandelen, er zin voldoende winkels en eetgelegenheden om de techniek  in praktijk te brengen.

Wij mogen met alle bescheidenheid zeggen dat de meest gerenommeerde stottertherapie in Amsterdam de Del Ferro Methode is. Mensen uit binnen- en buitenland weten het instituut te vinden om van het stotteren af te komen. Kom je een keer langs voor een gratis informatiegesprek?