naar boven  

Vergoeding

Kosten en vergoeding

Stottertherapie kosten

Net als elk jaar zijn er ook dit jaar verschillende manieren om de kosten van de Del Ferro stottertherapie vergoed te krijgen. Goed nieuws wanneer je van het stotteren wil afkomen, want alle cursussen volgens de Del Ferro Methode worden in 2023 volledig en gedeeltelijk vergoed door verschillende zorgverzekeraars!

Naast de zorgverzekeraars worden de cursussen ook vaak betaald door het UWV, gemeentes en werkgevers.

Stottertherapie kosten op een rij

De kosten voor stottertherapie verschillen per training. Wij bieden verschillende opties en pakketten aan om aan te sluiten bij ieders behoefte. Zo behoort zelfs een op maat gemaakte privé training aan huis ook tot de mogelijkheden! 

De kosten zijn inclusief de intensieve stottertherapie, het nazorg traject, online ondersteuning en het Del Ferro werkboek. 

Neem contact met ons op voor het verkrijgen of aanvragen van een vergoeding of plan een gratis informatie gesprek in.

Omdat stottertherapie in het belang is van jouw functioneren, zijn werkgevers in de regel graag bereid om de cursuskosten voor hun rekening te nemen. Hiervoor kun je bij je werkgever naar de mogelijkheden informeren.

Ook binnen het UWV vinden mogelijkheden plaats om vergoeding te krijgen voor de Del Ferro stottertherapie. Hiervoor dien je een afspraak aan te vragen met een adviseur bij het UWV waarbij je het stotteren kan relateren aan je functioneren in jouw beroep of jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Ook kan je in het kader van re-integratietrajecten in aanmerking komen voor vergoeding van de therapiekosten door gemeentelijke instanties. Vraag jouw re-integratieconsulent naar de mogelijkheden.

Minima kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding van de therapiekosten. Overleg dit met de Sociale Dienst.

kosten

Cursussen

Gratis (online) informatiegesprek GRATIS
5-daagse stottertherapie € 2249,-
5-daagse stottertherapie voor kinderen € 2249,-
4-daagse privé stottertherapie € 4349,-
4-daagse online stottertherapie € 2549,-
Ademtraining tegen hyperventilatie en burn out klachten € 595.-
2-daagse verdiepingscursus € 549,-
Privé coaching voor ouders € 215,-
Meditatie/Mindfulness training € 10,- per avond
Spreken in het openbaar € 595,-